Kas 26, 2014

Novartis çalışanları artık keyif aldıkları anları, çok beğendikleri bir yemeği, keşfettikleri yerleri BlogNot ile paylaşabilecek. Çalışanların iş hayatları dışındaki sosyal aktivitelerini, iş arkadaşlarıyla paylaşmaları amacıyla hayata geçirilen bir sosyal paylaşım platformu olan BlogNot, çalışanların birbirlerini daha iyi tanımasına ve yeni keşifler yapmasına destek olacak.

BlogNot_Gorsel

Novartis yepyeni bir çalışan uygulamasına imza attı. Novartis çalışanları artık keyif aldıkları anları, çok beğendikleri bir yemeği, keşfettikleri yeni tatil yörelerini BlogNot sosyal paylaşım platformu ile iş arkadaşlarıyla paylaşabilecek. Tüm Novartis çalışanlarına açık olan uygulama çalışanların birbirini daha iyi tanıması ve yeni keşifler yapmasına da destek olacak.

Novartis çalışanları arasında yapılan “Bir Fikrim Var” yarışması sonucunda birinci seçilen ve uygulamaya alınan BlogNot sosyal paylaşım platformu 4 farklı kategoriden oluşuyor. Platformda, “Yeme-İçme” bölümünde yemek tarifleri, gidilen mekanlar, yeni tatlar paylaşılırken, “Gezi” bölümünde keşfedilen yeni tatil yöreleri, otel alternatifleri sunulabilecek. “Aile-Çocuk” bölümünde aile ve çocuklarla ilgili deneyim ya da önemli bilgileri paylaşabilecek olan çalışanlar “İlan” bölümünde ise satmak ya da satın almak istedikleri bir eşyaya ilişkin ilanı yayınlayabilecek. Paylaşılan içeriklere diğer çalışanlar yorum yazabilecek ya da tavsiye bırakabilecek.

Sosyal hayatta da çalışanların birbirinden öğrenebileceği çok şey olduğu düşüncesiyle ortaya çıkarılan BlogNot, hayatın keyiflerini not düşmek için yeni bir paylaşım ve yaşam platformu olmayı amaçlıyor.

Novartis Hakkında:

Sağlık alanında dünyanın önde gelen kuruluşlarından biri olan Novartis, Türkiye'de de ilaç sektörünün lider firmalarından biridir. Yalnız sağlık alanında faaliyet gösteren Novartis; yenilikçi ilaçlar, jenerik ilaçlar, göz sağlığı, koruyucu aşılar, tanı araçları, tüketici sağlığı ve hayvan sağlığı ürünlerinden oluşan geniş ürün portföyüyle hastaların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için çalışmaktadır. 2013 yılında Grubun devam eden operasyonlarında 57,9 milyar dolarlık net satış rakamına ulaşılırken bunun yaklaşık 9.6 milyar dolarlık kısmı Grup çapında Ar-Ge faaliyetlerine aktarılmıştır. Merkezi İsviçre'nin Basel kentinde bulunan Novartis Grubu firmaları dünya çapında 140 ülkede faaliyet göstermekte yaklaşık 133,000 kişiyi istihdam etmektedir. Türkiye'de yaklaşık 2300 çalışanı ile 1955 yılından bu yana üretim pazarlama, ilaç Ar-Ge'si faaliyetlerini yürüten Novartis'in, biri hammadde olmak üzere 4 üretim tesisi bulunmaktadır. Daha fazla bilgi için: https://www.novartis.com/tr-tr.

* Bu sayfa 04.05.2015 tarihinde güncellenmiştir.